Skip to main content

Omschrijving
Onze klant, Autoglas Service Flakkee is al ruim 35 jaar succesvol in de automotive branche. Zij zijn gespecialiseerd in o.a. autoruitvervanging en -reparatie van personen- en bedrijfswagens op locatie. Het gaat om vrachtwagens, bedrijfsbussen, reguliere personenwagens maar ook oldtimers en de zeer exclusieve en bijzondere wagens zoals Ferrari en Porsche’s.

Voor de mobiele serviceteams zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die dit vak wil leren. In deze functie ga je samen met een ervaren collega op pad.

Profiel leerling autoruitmonteur
Als leerling autoruitmonteur ontwikkel jij naar een zelfstandig autoruitmonteur. Je krijgt goede en intensieve begeleiding vanuit de klant door middel van een interne opleiding. Je werkt in een klein, maar hecht team. Je hebt minimaal een VMBO-diploma of ga je binnenkort behalen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, serieuze en leergierige nieuwe collega met een positieve werkhouding. Een echte doorzetter. Maar ook iemand die klantvriendelijk en oplossings- en servicegericht is. Nauwkeurig en zorgvuldig kan werken want je komt met hele dure bezittingen in aanraking. Je vindt afwisseling in je werk prettig. En je hebt de wil om jezelf verder te ontwikkelen in dit vak. En bij voorkeur affiniteit met de automotive branche. 

Aanbod

  • Het betreft een fulltime dienstverband (40 uur per week).
  • De werkweek is in principe van maandag tot en met vrijdag.
  • De werktijden zijn van 8 uur tot ongeveer 17 uur (inclusief pauzes).
  • Je start en eindigt elke werkdag op de werklocatie van Autoglasservice Flakkee in Dirksland.
  • De CAO klein metaal is van toepassing.
  • Werkkleding.
  • Veel vrijheid, maar zodra je bij de klant bent dan ben je serieus met je vak bezig.

Heb je interesse of wil je nog iets weten? Aarzel niet om contact op te nemen met Brenda Korteweg via info@beijerpersoneelsdiensten.nl of 06-89971067.