Skip to main content
bouw

Vacature: Aankomend werkvoorbereider-calculator

By 10 september 2021november 29th, 2021No Comments

 MADEMA Steigerwerken B.V. is een dynamische en ambitieuze organisatie in de steigerbouw voornamelijk in het (de)monteren van ondersteuningsconstructies en bekistingen. Het werkgebied is Noord, Zuid en Midden Nederland.

Wij zijn per direct op zoek naar een (aankomend) werkvoorbereider/calculator(M/V).

De baan

Als (aankomend) werkvoorbereider/calculatorben je verantwoordelijk voor de vertaalslag van het buitenwerknaar de administratieve afhandeling, uitwerken van kostprijscalculaties, voor de werkvoorbereiding van onze projectenen maak je werkgegevens klaar voor onzeuitvoerders. Je bent een aanspreekpunt voor zowel collega’s(binnen en buiten), als voor onze klanten, onderaannemers en leveranciers.Daarnaast vind je het een uitdaging om de kosten van materiaal en diensten zoscherp mogelijk te maken.

Het profiel

Als(aankomend) werkvoorbereider/calculatorben jij een belangrijke schakel in het bouwproces. Je weet op een adequate manier jouw technische kennis in te zetten zodat onze projecten efficiënt en gestructureerdverlopen. Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (bij voorkeur richting bouwkunde) en ervaring als werkvoorbereider en/of calculator in de bouwsector. Daarnaast ben je klantgericht, pro-actief en oplossingsgericht en kan je nauwkeurig en gestructureerd werken. Ben jij vooruitstrevend, gedreven, creatief en een echte verbinder?Ruime ervaring met Excelen Teams? Dan komen wij graag met jou in contact.

Zie jij voor jezelf kansen en mogelijkheden ondanks dat het profiel niet volledig aansluit bij het geschetste profiel? Neem zeker contact met ons op! 

Het aanbod

Wij bieden jou interessante en uitdagende projecten, een informele werksfeer en fijne collega’s. Wij zijn een betrouwbare en vooruitstrevende werkgever. Wij investeren in ons personeel o.a. door persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Verder hanteren wij de CAO Bouw en Infra enbehoort eentelefoon en laptoptot de standaard uitrusting.

Reageren

Hebje vragen over de vacature? Stel je vraag aan Annemieke van Brussel via 0187-63 02 68. Wil je solliciteren? Stuur dan een sollicitatiebrief en CV naar sollicitatie@madema.nl.